Јелена Карлеуша након оштрих прозивки са репером Нућијем, којем је поручила да "сјаше јер нема каријеру", наставила да се обрачунава са естрадом, овога пута бруталном поруком.

Како је истакла, уколико желе да трају, неопходно је да ваљају у послу којим се баве, те да од ње могу добити рекламу уколико се буду понашали примерено њеним начелима.

- Разним Црним К***има и Палцима, Куртама Муртама, Нућијима, реперима, треперима, почетницима разних фела, дајем пријатељски савет! Ако вам је потребна реклама, паметније је да ме лепо похвалите, логично и оправдано. Заузврат ћете добити и моју лепу реч, подршку и рекламу злата вредну. Никакво одговарање мени, никакво ку**ење, ништа, то не волим. Ваша једина шанса да мало потрајете у шоу бизу је да будете добри! Иначе, од музичке каријере мрка капа! Значи ош! Опаљивање шлихта! То желим, то волим, то је логично и то тако треба у нашој бајци о краљици и патуљцима! Иначе једете отровну јабуку и није вам добро. Чему то? Једноставно је... лавицама само низ длаку... Обрнутно не ваља.. - написала је ЈК на Инстаграму.

FOTO:ATA

 

 

Иначе, она годинама уназад својим ставовима пуни новинске ступце, а друштвене мреже готово да горе због сваке нове објаве.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: