Ћерка Сузане Манчић, Наталија Кунић мами је била пратња на једном београдског догађају. Том приликом Наталија и Сузана привукле су много пажње, а многи коментаришу невероватну сличност између њих као и њихову ванвременску лепоту.


Водитељка Сузана Манчић неретко показује своје наследнице на друштвеним мрежама, а недавно се на једном београдском догађају појавила са млађом ћерком Наталијом Кунић.

Сузана је синоним за лепоту већ деценијама, а Наталију неретко упоређују и са Анђелином Џоли, што је, судећи по најновијим фотографијама мајке и ћерке, потпуно оправдано.

Наталија, која студира Академију уметности, не појављује се често у јавности, али када се појави, као што је то сада био случај, одушевљава својим беспрекорним стилом. Наиме, она се одлучила за лежерну али ефектну комбинацију - широке плаве панталоне, свилену блузу и беле тренди патике, док је мајка Сузана изабрала гламурозан "look" .


Присутнима није промакло колико Наталија личи на мајку, те су обе плениле блиставошћу и позитивном енергијом док су позирале окупљеним фото-репортерима.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".