Како је већ свима добро познато, певачица Тина Ивановић (50) је пре пар година признала да је извадила силиконе из груди, те да више никад неће прибегавати естетским операцијама.

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivanovic_official

 

 

- Естетске интервенције на телу више не. Била сам онда млада и луда, сад сам само луда (смех). Морам да кажем да немам више импланте, сад сам природна. Много је лепше кад си природан...природни нокти, природна коса, природне груди...све природно - изјавила је атрактивна Тина пре неколико месеци у емисији "Гранд неwс".

 

 

Наиме, код Тине на Инстаграм профилу могу се пронаћи слика на којима певачица позира у бикинију, а свима је одмах пажњу привукао њен сада природни деколте.

Певачица и на прагу шесте деценије изгледа као бомба, па није ни чудо што је добија велики број комплимената на рачун изгледа и витке линије.

У последње време Тина је изазвала и велику пажњу својим стајлинзима и због тога певачица увек буде примећена.

 

 

– Не бих ништа додавала ни одузимала. Прија ми сваки комплимент, нарочито ако је од жена, од мушкараца се подразумева – тврди певачица која нема намеру да сакрије своје атрибуте.

– Док год будем певала биће и добрих и лоших коментара, али ја ћу се облачити онако како мени годи и док год могу да носим мини сукњу ја ћу је носити – искрена је била.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".