Пар је у складном браку, а њихова љубав траје од млађих дана. Анина мајка је обожавала Адила, а иначе су породице биле у добрим односима: 

- Упознали смо се 1994. године, моји родитељи су купили стан од Џеја и његове тадашње супруге Наде, Анине маме. Иначе се мој отац зна са Џејем дуго, из дана младости, а те 1994. године, кад смо се селили са Врачара, прешли смо у Котеж и купили њихов стан. Они су се преселили 100 метара ниже, изградили су кућу у истом крају. Тада је она стварно била детенце, шест година је имала ја сам имао једанаест. Посећивали смо се, ишли на рођендане, моја мама се дружила са њеном, просто знали смо једно за друго - започео је Адил причу о љубави са Аном. 

- То је све трајало до једног периода када се Џеј развео и онда је Ана прешла да живи са оцем на Дорћол. То је било у неком периоду са 14, 15 година. Нисам је виђао пар година и срели смо се на неком весељу код заједничког пријатеља, она је дошла са мамом. Ја сам био шокиран, рекао сам „Ана јел могуће да си ти?“ Њена мама Нада је јако мене волела и моју породицу и била је главни проводаџија - присетио се певач.

- Отишли смо на концерт нашег омиљеног певача Давида Бизбала и ишла је песма коју сам ја и снимио, „Не дижи руку на нас“. Композитор песме је дао ауторска права и мени и Бизбал је снимио у оригиналној верзији. Ми смо баш ишли на то путовање с намером да упознамо тог човека. Он је био фасциниран мојом верзијом песме и гласом. Она уопше није имала представу, јер смо отишли са намером да упознамо моје будуће сараднике - рекао је за "Гранд" и открио како је запросио супругу:

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам све то лепо организовао. Чуо сам да Бизбал има концерт у Барселони, отишли смо и иде песма „Не дижи руку на нас“. И ја вадим прстен и људи око нас гледају, а ја притом снимам концерт и другом руком је просим и снимам како је просим. Она у шоку, почне да плаче, пољубимо се, загрлимо, одслушамо концерт до краја и девет месеци после тога роди се Адриан- са осмехом је испричао певач.

БОНУС ВИДЕО: