Милош Биковић један је од најпопуларнијих младих глумаца код нас и често имамо прилику да га виђамо.

Ипак, мало ко зна његовог рођеног брата Михаила, који се ретко појављује у јавности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Михаило је старешина манастира Јовања код Ваљева, а од Милоша је старији 16 година.

Он је једном приликом објаснио и шта га је, највероватније, натерало на то да се замонаши и посвети се Богу.

- Сељакање од једног до другог места је значила да нигде не можете да пустите корене. Таман се негде скућимо, хајде сели се на ново место. Цео живот смо били подстанари. Можда је то разлог што сам у тренутку одрастања почео да тражим нешто што је стално. Разочарао сам се у међуљудске односе јер сам видео да је човек релативан и да ако се и ослонимо на њега, може да се измакне и да изгубимо ослонац под ногама. Тај стални осећај губљења ослонца под ногама је код мене родио жељу за нечим апсолутним и сталним. За нечим што ми неће измаћи – испричао је он својевремено Миахило за домаће медије.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Televizija Valjevo Plus – Gledamo se!

 

Михаило је својевремено испричао да је Милошево рођење доживео као нешто свето:

-Милошево рођење доживео сам као нешто свето и први пут у животу ми је био јасан осећај како су то родитељи спремни да дају живот за своје дете. С Милошевим рођењем у мени се родила потреба да све што имам пружим њему и да штитим то мало створење – рекао је Михаило.

Михаило не крије да је изузетно повезан са братом, који га редовно обилази и пази и поред многобројих обавеза на два тржишта, руском и српском, где снима серије и филмове. Са друге стране, Биковић признаје да му много недостаје брат, али да су принуђени повремено да буду развојени, због, како глумац тврди, вишег добра.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".