Данијелина кума је у емисији"Метар мог села", открила како реагују грађани Пожаревца на успех познате водитељке. Такође је описала како су изгледали њихови изласци: 

- Данијела и ја се познајемо 25 година. Ја сам јој другарица, то јест рођена сестра моја је њена кума, тако да смо другарице - куме. И заиста 25 година већ траје наше пријатељство - каже Јелена, Данијелина другарица.

- Данијелу познајем јако дуго. Познајемо се ево читавих 25 година. Заправо смо ишле у основну школу заједно. То пријатељство датира од наше десете године. Ми смо данас и куме у ствари. Ја сам њу крстила, тако да све је то на свом месту - каже Милена, Данијелина кума.

Данијела је пре неколико година решила да оде из Пожаревца и започне каријеру у Београду. 

На питање да ли познају Данијелу и да ли се променила, кума и дугогодишња пријатељица је одговорила:

- Па познају је, наравно. Ми смо овде ишле у школу године и године. Када је почела да ради, са 14-15 година, када је отишла из града, враћала се овде, овде је проводила своје слободно време пре него што се одселила за Београд, тако да, познају је људи. Оне које ја познајем, они су одушевљени њеним успехом и свиме ониме што она ради. Наравно, постоје и они други...

- Они су тада живели у овој улици, а ми смо, заиста, доста времена проводиле заједно. Викендом смо обавезно ишле на одбојкашке утакмице, то смо обавезно пратиле. Викендом смо излазиле и у град. Наравно, у то време смо имале ограничен излазак. Били смо јако срећни, имали једно лепо, тинејџерско доба - каже Јелена, док се и Милена такође осврће на ограничене изласке који су им очигледно свима остали у памћењу:

- У принципу, као млађе смо имале ограничен излазак. Неки наши другари и другарице су, типа, имали излазак до пола један, а ми смо у 11 трчале да се вратимо кући јер минут закашњења значи наредни викенд никако.

БОНУС ВИДЕО: