Млада и успешна певачица, Александра Пријовић, након спектакуларног концерта у Арени Загреб одржала је конференцију за новинаре, којој смо присуствовали.

Фото: АТА имагес

 

 

Прија је одговарала на бројна занимљива питања, па је открила и шта се налази на њеној рајдер листи, односно, шта захтева да добије пред сваки концерт.

- Ја се увек трудим да све буде како треба, да удовољим мојим родитељима, баки и деки, да имају све што им треба, али њима никад ништа не треба. Они су и мене тако научили. И мене када питају, када одем негде, шта ти треба, ја кажем само вода. Тако сам васпитана, да ми ништа не треба. Мени је довољно да прође све како треба, да буде добар наступ - рекла је Пријовићева, па прокоментарисала успех који је постигла тиме што је распродала чак 5 Арена у Загребу, али и бројне друге концерте у региону током турнеје "Од истока до запада".

Фото: АТА имагес

 

 

- Често ме питају, али мислим да никада нећу бити свесна шта се дешава. Ово је заиста велики успех, ја сам јако поносна на цео мој тим и увек кажем, све ово не би било могуће без моје публике и наравно, без људи са којима радим - признала је Александра Пријовић.

БОНУС ВИДЕО: