Тако је једна жена поделила своју тужну причу: открила је да је муж (42) вара са њеном најбољом пријатељицом (32), иначе кумом њихово четворо деце.

Узнемирена је на друштвеним мрежама поделила причу о томе како их је "ухватила на делу". И даље не може да дође себи због ситуације у којој се нашла, па јој ноћима често не долази сан на очи.

Открила је њихову тајну везу када их је видела да се љубе у кумином аутомобилу близу њихове куће.

- Била сам у шоку, нисам знала шта да радим. Да ли да бацим нешто на ауто или само да одем. Одлучила сам да одем и да ме не виде јер сам била превише шокирана да бих плакала или била љута. Кад је муж ушао у кућу, морала сам да се правим да је све нормално - испричала је ова жена како преноси британски Express.

Те вечери је одлучила да провери мужевљев телефон. У њему је пронашла мноштво порука које је размењивао са њиховом кумом у последње две до три године. Кума је, иначе, била уписана под лажним именом како би сакрили трагове.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово што је открила навело је преварену жену да се запита како се њен муж понашао у претходном периоду. Одједном је почела да слаже коцкице и долази до невероватних закључака.

Чак се сетила и куминог венчања када су у једном тренутку обоје нестали. Када је упитала мужа где је био, рекао јој је да је "требало да се увери да је кума урадила праву ствар". Није ни слутила шта је под тим одговором мислио.

Оно што додатно компликује ситуацију јесте супруг њихове куме, који живи у иностранству као дипломата и нема представу шта се догађа код куће.

Ова жена је, иначе, на друштвеним мрежама тражила савет шта да ради и како да се понаша. Добила је велику подршку и углавном савете да се "обрачуна" са мужем и да му отворено каже да зна шта се дешава и да жели да реши ситуацију.

Иначе, како је навела, колико жели да се суочи са њим, толико једнако жели да се дистанцира од њега да га више не види и да побегне. Заправо, још није схвалита шта жели. Шта бисте јој ви саветовали?

БОНУС ВИДЕО: