Све су ово питања о серији "Црна свадба", на која смо можда добили одговоре. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

Велику пажњу и простор у последњим епизодама добио је политичар Владимир Маринковић, кога сјајно тумачи српско-немачки глумац Јадран Малкович. Њега смо видели у свега неколико сцена, али довољно упечатљивих да се гледаоцима уреже у сећање. Подсетимо, једна од њих је била у трећој епизоди, у којој је организовао бунга-бунга журке на базену.

- Нисте још видели све од Владимира, а ни од серије "Црна свадба" - кратко је рекао за Курир поводом финала Малкович и додао:

- Не осуђујем никад лик који играм, био он добар или лош. Све што ради има неку позадину. Мој јунак не говори пуно и није још изгубио контролу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

Јадран Малкович доскора је за медије био само рођак холивудског глумца Џона Малковича, али серија "Црна свадба" је све променила. Ускоро ћемо га гледати и у главној улози у серији "Азбука нашег живота". Да својим презименом збуњује и инострану публику, објаснио је недавно гостујући у јутарњем програму Курир телевизије.

- Једном ме је звао човек да уради интервју, био је убеђен да прича са Џоном. Послао ми је мејл да дођем на интервју, онда сам му ја објаснио да нисам Џон, па ме је питао да му проследим Џонов контакт јер је био убеђен да имамо неке везе - испричао је глумац анегдоту у вези с холивудском звездом, за коју признаје да му јесте даљи род и кроз шалу додаје да је реч о 75. колену.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

 

Након улоге Владимира ствари код њега су се промениле.

- Верујем у влашку магију. Пре снимања нисам знао много. Има ту доста митова и разних прича које се препричавају, па се додају и одузимају елементи. Сигурно има неког зрна истине, нешто ту сигурно постоји - објаснио је глумац. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".