Познати српски композитор, текстописац и кантаутор Бане Опачић написао је више од хиљаду хитова наших најпознатијих естрадних уметника, али његова љубавна прича могла би бити преточена у једну предивну песму.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ банеопациц

 

Бане је од 2013. у браку са Марином Пекић, познатом и као Нина. Она је његова муза, а многе песме написао је инспирисан управо њом.

Њихова љубав догодила се на први поглед, али их је судбина спојила тек после десет година. Пре више од деценије, Бане је на једном наступу у пролазу приметио непознату девојку, а мисли о њој толико су га прогањале да јој је посветио песму и назвао је “Нина”. Занимљиво је да се она данас на Инстаграму зове баш тако: Његова Нина.

"Име сам јој измислио и записао га у песму, пресадио јој свој карактер, ствари које код себе волим и обрисао гомилу мана које имам. Очи и поглед сам јој позајмио да је лакше препознам, а тело јој безобразно замислио савршено. Све сам то направио и само чекао да је заслужим... И није ми дошла таква - дошла је пуно боља", истакао је једном приликом Бане на свом Фејсбуку.

 

Након неколико година, видели су се у Будви, али нису разговарали.

Услед трагичних околности, на крају су се упознали.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/АЛ ХАМЕД

 

"Годинама сам од пријатеља Дарка Радовановића, који, нажалост, више није са нама, слушала “Бане је исто то рекао”. Када нас је Дарко напустио, хтела сам да упознам човека о коме сам толико знала, да заједно оживимо успомену на Дарка. Када смо се први пут срели, загрлили смо се као стари пријатељи. И то је био Он. Ја га никад нисам упознала. Ја сам га препознала", изјавила је Марина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".