Иако су је многи сматрали контроверзном, далеко је била од тога. Образована годпођа, која је обожавала шешире, само није дозвољавала да је било шта гуши и спречава да испуњава своје жеље. Са друге стране, имала је бројне проблеме као сав "обичан свет", те су јој и неке ситуације деловале безизлазно, само што је Исидора, за разлику од других, о свему причала без устручавања.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ РТС Забава - Званични канал

 

Исидора је често причала о односима са оцем и мајком. Димитрију је једном честитала рођендан на друштвеним мрежама емотивном поруком у којој је, између осталог, рекла да јој је увек показивао љубав, за разлику од мајке.

– Цео живот патим због тога. Ја моју мајку бескрајно волим и баш зато ме све то јако боли. Са њене тачке гледишта вероватно је све океј, али ја нисам особа која се фолира и лаже. Ја сам моју душу изврнула свима на увид јер сам писац. Како да вас не боли кад вам мајка летује док сте на хемиотерапији или ако вам каже да не вреди да се због вашег лечења прода стан јер је дијагноза тако лоша? Или каже вашој рођаци „ти се брини о Вили кад Дорица умре”, или кад вам сву дедовину поклони рођеном брату, као да нема ћерку и унуке, питала се Исидора, истичући да ју је цео живот много волела и због тога све опраштала.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/вилапајкиц

 

– Не знам, цео живот је волим и покушавам да разумем, али кад сам и сама постала мајка, тад сам схватила да је не разумем. Дешава се да неко воли брата више него рођено дете, али ја мислим да она свега тога није свесна. У њеном пантеону вредности то је нормално и у реду. Она је дивна, честита, образована жена, али вероватно сам ја сувише компликована ћерка са којом никад није знала да изађе на крај. То вам је као да цео живот говорите различите језике.

Непрестано се трудила да постане блискија са мајком, али јој није полазило за руком.

– Милион пута сам покушала, радила сам са десетином терапеута, али нема ту мењања, ствар је у прихватању са обе стране. Такође, јако је напорна перманентна тензија између ње и Небојше, која траје од првог дана, јер претпостављам да мог мужа није замишљала таквог. Просто, човек не може да утиче на љубав. Њој је њен брат све и свја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".