Да ли сте видели да је Маја показала голе груди чим је ушла у Задругу?

- Видели смо сви. Маја је баш прелепа, све је то урадила лепо... мада мало је превише за мој укус, али Маја је и за веће.

Фото: твиттер принтскрин/Задруга оффициал

 

Мислите ли да ће успети да отме Цара од Далиле?

- Чим су се они за месец дана толико пута раскидали и помирили се мислим да они већ сада играју игру. Далила је спустила себе на ниске гране. Знам како се сада осећају њени родитељи, ја сам био у њиховој ситуацији. Али ја мислим да од тог посла нема ништа.

Да ли је Филип још заљубљен у Мају?

- То се видело синоћ. Он је остао без текста, почео је да муца, да мења боје. Маја је њега испоштовала у сваком погледу, али он није испао фер према Маји.

Хоће ли се Маја и Далила побити у Задрузи?

- Да! Видели сте синоћ да се Далила смирила, да нема више да мафијаши по кући, да прети. Цар је много утицао на њу, много је спустио. Изгубила је кредибилитет да би имала право неког да коментарише. Али, она је стари ријалити играч, дрска је, зна где се налази. Покушава да се исчупа из тог муља, али видећемо како ће се одвијати даље ситуација.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Зашто је Маја купила парфем Дејану?

- Она је исти парфем купила Цару за рођендан, али га је Далила полупала. Маја је зато рекла: "Е, сада ћу исти да купим и Дејану"!

Хоће ли Маја смувати Дејана?

- Не верујем да ће Маја смувати Дејана. Он је фин дечко, лепо изгледа, али не верујем да ће се ту ишта десити. Мада ја ништа не бих имала против тога. Постоји могућност да се он заљуби у њу. Видели смо сви да је остао мук када се она прошетала кроз кућу.

Хоћете ли ви ући у Задругу?

- Имао сам понуду од продукције, никада се не знам. Рекао сам Маји уколико крене по злу да ме очекује да уђем уз моју песму у олд тајмеру.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".