На самом почетку она се осврнула на мањи инцидент који се догодио, када је једна девојка покушала да се попне на бину, али је обезбеђење у томе спречило.

- Као што то увек буде на концертима, момци из обезбеђења су рекли девојци да не може да се попне на бину. Ја, кад сам видела да се то дешава, било ми је жао сто се није попела и дошла до мене. Али, када сам јој рекла "ајде дођи", више је нисам ни видела - рекла нам је Пријовићева, која је истакла да јој је веома жао што је до тога дошло.

Конференцији су присуствовали медији из региона, а један новинар из Хрватске поставио је Александри питање чиме би се бавила да није певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ставићу те у једну хипотетичку ситуацију. Више пута си потврдила да си фантастична певачица, потврде се само нижу, а мене занима да ниси певачица, како би зарађивала за хлеб? Како би преживљавала? Који би био твој други план? - питао је новинар.

- Ја сам врло сналажљива, да се не бавим овим послом, сигурно бих нашла нешто. Али ово је одувек био мој позив, ја сам знала да ћу бити певачица, за мене ништа друго није постојало. Мада мене доста ствари занима, тако да, сигурно бих се снашла - одговорила му је Приовићева.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прошли пут си ми рекла да волиш да чистиш по кући, ето, можда чистачица? - додао је новинар из Хрватске, на шта је Александра са поносом одговорила.

- Волим. Што да не? Човек се сналази како зна и уме - рекла је кроз осмех Александра и одушевила све.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: