Дара Џокић се већ годинама сврстава међу најбоље домаће глумице,  а релативно скоро смо је могли гледати у серији Радио Милева.

 

О њеном раду се доста тога зна, но кад је приватан живот у питању, она никад није много говорила о њему. 

Али познато је да је четврт века била у брачној заједници са познатим новинаром Богданом Тирнанићем. Богдан је преминуо 2009. године, а из љубави са Даром добио је ћерку Јовану. 

Јована од мајке наследила љубав према филму, али је на неки начин само деиимично кренула њеним путем. Наиме, и она је уписала Факулетет драмских уметности, али не на смер глуме. Јована се одлучила за филмску и телевизијску продукцију.

Међутим, Јовану смо ипак, по подацима са сајта ИМБД, имали прилике да гледамо на филму, али у неколико мањих улога. 

Она се појавила у остварењима Како сам украден од стране Немаца, као и у хит филму Турнеја. Њена мајка Дара нема обичај да прича о својој породици, али је ипак знала да направи изузетак.

То се десило након Јованиног венчања, када је срећна младина мајка поделила јавности неке детаље са истог. 

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jovana Tirnanic

 

 

- Лепо сам се провела. Они су то направили у свом стилу, није била велика церемонија већ одабрано друштванце. Дивно је било, личило је на њих, а ја сам задовољна ако је она задовољна. Апсолутно све што она одабере је њен пут, њен живот, а ја сам ту да помогнем, навијам и да будем подршка - испричала је Дара Џокић, којој је ћерка Јована недуго након свадбе подарила и унуку Катарину. 

БОНУС ВИДЕО: