"Џејми је имао велику инфекцију на нози због које је недељама био у болници. Након пет неуспешних операција, лекари су одлучили да је једино решење да му ампутирају ногу", рекао је извор за "ТМЗ" и додао да након месец дана од операције није у најбољем стању.

Фото: Инстаграм принтскрин/бритнеyспеарс, Јутјуб принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт

 

Наводи се и да је Бритни смекшала према оцу за ког је раније рекла да жели да га тужи као и остале чланове породице због старатељства које су годинама имали над њом. Она је наводно признала да јој недостаје тата и поручила да жели да му помогне новчано као и да је спремна да се помире - "Не постоји ништа што би он више волео од тога да се помири с ћерком", истако је исти извор.

Бритни је све до 2021. била под старатељством оца Џејмија који је контролисао целокупан њен живот као и финансије. Старатељство је уведено 2007. године када је Бритни доживела кризу и пред медијима се ошишала на ћелаво. Након што ју је суд ослободио старатељства изнела је шок тврдње о свом оцу и поручила да ју је држао у заточеништву, да јој није дао да се уда, као и ни да затрудни, а Џејми је тврдио да није баш такво чудовиште каквим га представља.

"Боже мој, где би она сада била без тог старатељства? То је било једно паклено време, и без њега, не знам да ли би сада била жива. Волим своју ц́ерку свим срцем и душом. Ова ситуација међу нама је ужасна", поручио је он у првом интервјуу који је дао након што је Бритни ослобођена старатељства.

Он је потврдио и тврдње Бритниног бившег супруга Кевина да судски налог није уништио њену везу са синовима, вец́ јој је омогуц́ио да га обнови - "Не верујем да би вратила децу без старатељства", рекао је он и додао да су он и Бритни имали и лепе периоде што је њеним синовима дало осећај нормалности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".