Како је раније објављено саобраћајна несрећа догодила се јуче око 12 сати у на путу из Сурчина ка Обреновцу.

У овој саобраћајној несрећи тешке повреде задобио је и возач М.И. који је како се сумња изазвао несрећу и након указане помоћи и приведен у полицијску станицу где му је одређено задржавање до 48 сати у оквиру којих ће бити приведен код тужиоца.

- Сумња се да се саобраћајна несрећа догодила када је комби којим је управљао М.И. кретајући се из смера Сурчина ка Обреновцу прешао у леву траку и сударио се са комбијем који му је долазио у сусрет. Од силине ударца И.М . је комбијем слетео са пута- реко је извор упознат са случајем.

Да трагедија буде још већа, ако се незванично сазнаје од оних који познају настрадалог младића, комбијем у ком је био управљао је његов отац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Они су из Смедерева, а имају стан овде у Београду. Према свим инфорамцијама које имам тај други комби их је ударио у тренутку када је претицао аутомобил испред себе. З.П. је од задобијених повреда погинуо на месту несреће, а тешко је повређен његов отац. Мислим да је реч о прелому ноге ... - рекао је један од познаника настрадалог младића.

Увиђај на лицу места обавио је јавни тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду у сарадњи са службеним лицима Полицијске управе за град Београд Управе саобраћајне полиције, а због вршење увиђаја на изузетно прометној саобраћајници дошло је до привремене обуставе саобраћаја од 12.45 часова до 17.00 сати.

Осумњичени ће, у просторијама Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, бити саслушан у среду.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: