Прича се по кулоарима да Хана Хуљић и Петар Грашо очекују друго дете. Пре икаквог честитања, медијима се јавио Тончи Хуљић, који ће и ове године празничне дане провести с унуком Албом поред њихове кућице на загребачком Адвенту.

Фото: АТА имагес

 

- Ја бих волео још унучади. Што се мене тиче, то би било супер, али нико око мене није трудан. Сваки пут кажем да бих поред Албе волео да имам још унука. Засад ин нема. Биће - рекао је кроз осмех Тончи.

Хуљић је пресретан и с малом Албом. Сплитски хитмејкер унуку обожава, али се не петља превише у њено васпитање. Како је раније говорио, боји се да га може само покварити.

Фото: АТА имагес

 

- Куће су нам на 300 метара удаљености, па су Грашо и Хана често код нас, као и ми код њих - открио је Тончи, који са зетом Петром Грашом има одличан однос.

- Ја сам човек који воли да се зеза, однос мене и Граше је такав јер 26 година смо заједно, ми смо сви као фамилија, ми доле имамо тај специфичан стил за хумор - рекао је својевремено Хуљић за РТЛ Еxклузив.

Подсетимо, судбоносно "да" Хана и Петар Грашо венчали су се у фебруару прошле године у Сплиту, а поносни тата Грашо тада је открио како ће Хана на лето родити ћерку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".