Она се јавно обратила највећим домаћим звездама и питала их да ли сматрају да је то у реду и да ли би тим поводом требало да се уведе и неки закон.

Њено оглашавање можете прочитати у наставку:

- Драге моје колеге, Драга Мирковић, Аца Лукас, Лепа Брена, Јелена Розга, Стоја, Индира Радић, Северина, Дино Мерлин, Здравко Чолић, Саша Матић, Зорица Брунцлик, Весна Змијанац, и сви ви са великим каријерама (многи нису таговани, а многи ни живи да ово прочитају попут Шабана, Томе, Џеја, Синана, Оливера, Тошета), у које сте уложили крв, зној, године, новац, труд, рад, таленат, интересује ме ваше мишљење. Да ли сматрате да певачи тезгароши треба да певају ваше (наше) песме (јер своје нема, или премало за концерт) требало би да се назива музичком звездом или не?

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Значи, прецизно питам за концерте, не тезге. Да ли на својим великим концертима певате своје или туђе песме? Да ли сматрате неправдом што неки користе ваш рад и на вашим песмама профитира или сте у реду са тим? Да ли сте за увођење неког закона или не? Интересује ме ваше мишљење. Ево изнећу свој став.

- Таква појава у музичком бизнису на планети не постоји, јер би онда Лејди Гага преснимила и певала све Мадонине хитове. Зашто би се цимала? Такав парадокс постоји само на Балкану. Испада да хитови, трајање, улагање, борба и рад данас нису потребни ни битни за успех и статус. Свако може да скрнави туђ рад и користи се. Замислите кад би се то радило у било којој другој грани уметности? Појам бренда, имена и оргиналности не би постојао. Питала сам недавно за неког певача који прави низ крцатих концерата - коју песму пева, јер нисам знала. Рекли су ми да "он нема своје песме". Народ долази у кафану на 'мега миx'. На то више ништа нисам рекла. Занемела сам."

БОНУС ВИДЕО: