Породични односи у браку Мирке Васиљевић и Вујадина Савића годинама интригирају јавност, а недавно је водитељка Снежана Дакић угостила глумицу и том приликом поставила јој је прилично шкакљиво питање.

Фото: АТА имагес

 

 

Када би сазнала да се он стварно у неког другог заљубио или да је имао аферу, јел си размишљала о томе да би сте се разишли?

Било је питање водитељке у емисији ,,Мале ствари”, а Мирка је готово као из топа дала интересантан одговор због кога је настала тишина у студију.

- Нисам никада о томе размишљала, размишљаћу ако ми се то деси, ако је то ту испред мене, не волим да унапред размишљам, мислим да размишљање о тим стварима, повлачи негативне ствари и повлачи несигурност, само са собом коју имамо, па и ка том партнеру, па и он нам делује сумњиво и онда живимо у агонији беспотребно.

- Ако би дошло до тога, села бих да разговарам о томе, не бих имала испод тепиха брда и планине - била је изричита глумица и још једном је показала зашто важи за мајку, жену, краљицу.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић везу су отпочели давне 2009. године, а из велике љубави имају четворо деце. Прво дете, сина Андреја, пар је добио 2011. године.

Две године касније, 2013, родила им се ћерка Адријана, а 2014. добили су треће дете - сина Михајла. Седам година након тога њихова породица увећана је за још једног члана - на свет је 2021. године стигла још једна девојчица, којој су дали име Аника.

БОНУС ВИДЕО: