Након што се делимично повукла из медија и постала директорка у фирми свог супруга, певачица Биља Сечивановић открила је да је у жељи да сачува брак спремна на све, чак и да се пресели на Мадагаскар.

Певачица је открила због чега се повукла из медија и дотакала се новог бизниса који је покренула са супругом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кренули смо да се бавимо још неким послом ван овог мог, тако да допуњавамо то време. Рекла сам да ћу се певањем бавити док сам жива и док дишем. Музика је моја љубав и мој живот, то ме испуњава. Све док ме глас буде служио, ако драги Бог буде дао да ме послужи још, ја ћу певати себи и мојим драгим пријатељима, али да то сад буде под морањем, сваки викенд, то не – истакла је Биља за "Гранд" и додала да је зарад љубави и бољег живота спремна на све.

Фото: АТА имагес

 

 

- Боримо се као породица, као кућа да нешто створимо и зарадимо. Имала сам трновит пут и не жалим се, ја сам тај пут морала да пређем. Прешла сам тај пут, себи нешто створила и обезбедила неко место на овом небу и ја сам задовољна. Имам супруга и даће Бог да ми брак опстане 40 година. Ја ћу да га чувам и да се борим за тај брак. На Мадагаскар ћу да се преселим ако је то зарад нас и за нашу добробит - рекла је Биљана.

БОНУС ВИДЕО: