Легендарни српски кошаркаш Зоран Славнић открио је за хрватски "Вечерњи лист" зашто га током читавог живота зову "Мока", док је отворио душу и о другим темама. Тако је претходних година у медијима био и те како помињан његов син Звездан, који је иначе одлежао девет година у затвору због убиства Оливера Јовановића и потом је био учесник једног ријалитија, а није никаква тајна да су њих двојица у лошим односима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Јутарњи Програм ТВ Хаппy

 

Мока истиче да му је најсрећнији тренутак у животу када је добио сина, и то док је био на Олимпијским играма и зато му је дао име Звездан, међутим проблеми су кренули још у тинејџерском добу и није било повратка...

"Када је имао 14 година развео сам се, а он је остао да живи са мамом. То ми је била највећа грешка у животу. Уписао сам га у Пету гимназију и сваки дан возио у школу, а затим и после школе кући. Устајао сам рано због њега, правио му сендвиче, плаћао приватне часове... Издржао је тај темпо неколико месеци, а онда ми је рекао да неће више да иде у школу и да га не занима. Криво ми је што Звездан и ја нисмо имали добар однос. Није ми се свидео пут којим је кренуо и то сам му отворено замерао", казао је Мока Славнић и потом додао: "Покушавао сам да му помогнем, али није хтео да слуша. Био је одличан у спорту, то је наследио од мене. Међутим, није га занимало чак ни да буде тренер".

"На срећу, моја друга жена Јелена није инсистирала на деци. Ни ја их нисам желео јер сам се плашио да опет не направим криминалца", брутално искрено одговорио је славни српски кошаркаш и тренер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".