Тиктокер Божидар Павлић привукао је велику пажњу јавности након што се појавио у загребачкој Арени, на концерту Александре Пријовић.

Он је искористио прилику да се фотографише са певачицом, а занимљиво је што су сви мислили да је Божидар, заправо жена.

Божидар је на друштвеним мрежама познатији као Божо Краљ и по занимању је фризер. Снимање видеа на за ТикТок платформу, учинило га је познатим у целом региону, након чега је снимио две песме.

- Не знам што их толико пали код мене, али највише ми се јављају управо ожењени мушкарци, сањаре о ноћи проведеном са мном, могу закључити да је то због мог атрактивног изгледа, али искрено ми је жао њихових жена - рекао је Божидар, пише је Јутарњи лист.

Судећи према његовим фотографијама, тешко је закључити да се ради о мушкарцу, будући да изгледа веома женствено и атрактивно. Међутим, упркос фатално изгледу, Божидар истиче да се осећа као мушкарац, упркос томе што негује женски изглед.

- То је зато што волим андрогени изглед, волим неговану кожу и косу, обожавам шминку, мислим да је то све део живота и да уопште не би требало да постаје неке предрасуде према томе јер одећа и сви козметички препарати апсолутно могу бити унисекс. Ја сам мушкарац из будућности - казао је на ту тему.

Иначе, Божо има 29 година, а како хрватски медији преносе, већ годинама живи са дечком.

"Кроз живот вас често прозивају и омаловажавају, поготово због изгледа, а Јелена Карлеуша је борбена жена која ми је дала апсолутну снагу. Многи су је прозивали па сам након свега закључио - ако може она, могу и ја. Најважније је бити јак у главу и бити оно што јеси. Никада се нисам оптерећивао туђим мишљењем, а нисам ни желео живети по туђим правилима. Имамо један живот и одлучио сам га проживети онако како желим, а не како ми други кажу", рекао је фризер за РТЛ.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: