Почело је новогодишње расположење које подразумева празничну еуфорију у свом пуном сјају.

Многе породице су већ окитиле јелку с првим пахуљама које су пале прошле недеље, док неки чекају да дође крај године како би украсили новогодишњу јелку.

Стручњаци езотерије тврде да је веома важан датум украшавања јелке. Да бисте привукли љубав и благостање у свој дом, обратите пажњу на ове посебне датуме…

Фото: Профимедиа

 

 

18. децембар – Уочи Светог Николе

Сматра се да украшавање јелке на овај датум привлачи просперитет и финансијску стабилност у кућу и живот. Идеално је да поред јелке ставите по неки ситни поклончић за децу који ћете назначити да је од Светог Николе. То ће читавој атмосфери дати додатни празнични карактер.

22. децембар – Дан зимског солстиција

Ако сте уморни од животних проблема и невоља, идеално би било да јелку украсите баш 22. децембра. Они који верују у езотерију кажу да ће овај датум донети заштиту вама и породици током читаве године.

Фото: Профимедиа

 

 

24. децембар

Пошто је ово вече Бадње вече по грегоријанском календару, сматра се за време чуда. Верује се да ово вече треба да оките јелку они људи који имају башту и на тај начин да привуку богату жетву за пролеће и лето.

25. децембар – католички Божић

Четврта опција је да јелку окитите баш на дан Христовог рођења по грегоријанском календару, тако ћете привући здравље, срећу и љубав у свој дом.

28. децембар

Верује се да ће они људи који јелку оките 28. децембра заштитити кућу од зла. Добро је овог дана очитати молитву за здравље читаве породице.

(Krstarica)

БОНУС ВИДЕО: