Мирка Васиљевић већ 11 година је у складној љубави са фудбалером Вујадином Савићем са којим има четворо деце.

Фото: АТА имагес

 

О њиховој љубави, динамици, али и васпитању деце је говорила у више наврата, а популарни пар неретко је на мети шала због броја деце које имају. Мирка никада није крила да прижељкује још, али признаје и да је организација веома велики проблем када је велика породица у питању. Ипак, медији упорно покушавају да од Мирке извуку реакцију на потенцијалну прељубу Вујадина Савића.

Глумица се никада није либила да оштро одговори на оваква питања новинара, а исто је учинила и сада када ју је Снежана Дакић питала:

"Да ли си се бринула некад, ипак је млад, да ће пожудети за неким новим искуствима?", питала је водитељка "Хајп телевизије".

"Па добро, али то је његова ствар. Мене ће то вероватно у том тренутку заболети и бити нешто што не прија и не одговара, али на крају крајева то је његова срамота, он губи, не ја. Зато што је он урадио погрешну ствар, не ја", истакла је Мирка, па наставила:

"Последице зависе од мог животног периода, како се ја осећам емотивно, како се ја осећам са својом емотивном и животном зрелошћу, јер неко каже са 20 да никада не би опростио нешто, а већ кад дође у неке зрелије године, па има више животног искуства можда би. Све зависи од момента. Када би се нешто у нашем браку догодило што ми не би одговарало... Све зависи од момента, од тог тренутка. Наравно да не бих само окрнеула леђа и отишла, ја сам ипак жена, волим да разговарам", рекла је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".