Ћерка бившег пара Тру Витакер (25) потврдила је трагичне вести на свом Инстаграм налогу у четвртак, када је рекла за своју маму да је "најлепша жена на свету" у срцепарајућем посту, али није детаљније објаснила узрок смрти. Ипак, услед анорексије имала је проблема са стомаком и дуго је била у болници.

Фото: Профимедиа

 

 

Извор каже за ДаилyМаил.цом да је Кејша Неш Витакер умрла раније ове недеље након што је последњих неколико месеци често била у болници и ван ње, због проблема са цревима, услед вишегодишње борбе са анорексијом.

Форест је остао уз њу у тим тешким временима, али је већ следеће године поднео захтев за развод 2018. након више од 20 година брака. Витакер (62) и Неш-Витакер венчали су се 1996. и деле две ћерке, Сонет (27) и Труе (25).

Они су остали пријатељи и њихов развод је био пријатељски, али пошто је Витакер рекао да је његова супруга "љубазна, духовита, бистра и расположена, као и добра мајка њиховој деци" није било разлога да не остану у пријатељским односима.

Овако се њена ћерка опростила од своје мајке након њене смрти:

- Збогом мама. Волим те заувек и још више. Најлепша жена на свету... хвала ти што си ме научила свакој ствари коју знам. Видећу те у својим сновима и осетићу те у свом срцу.

Фото: Профимедиа

 

 

Још 2014. су сви приметили њену мршавост

Још 2014. су људи забринуто коментарисали њену мршаву фигуру док је са супругом позирала на црвеном тепиху на додели награда Филм Индепендент Спирит. Према РадарОнлине.цом, процењено је да је Кејша у то време изгубила више од 15 килограма, а такав екстремни губитак тежине у њеним годинама могао би довести до значајних здравствених проблема, према аутору Хемптонове дијете др Фреду Пескатору.

- Излаже се ризику од прераног старења срца и костију. Оно што је најважније, килажа која иде горе-доле изазива хаос у метаболизму и чини све тежим да останете мршави без све већег напора - и то могуће до тачке гладовања и коришћења пилула.

Поред каријере модела и глумице, Кејша је била предузетница са сопственом линијом дечије одеће и козметичком линијом под називом Киссабле Цоутуре.

Фото: Профимедиа

 

 

Последњих годину дана била је све слабија

- У последњих годину дана Кејша је изгледала све слабија. Није излазила онолико колико је раније и провела је доста времена у болници. Ангажовала је возача да је превезе када је посећивала пријатеље или излазила. Форест је наставио да има велико поштовање према Кејши након њиховог развода 2021 и он заиста тешко подноси њену смрт, открио је извор.

Кејша је била у браку са Форестом скоро 20 година и заједно имају две ћерке - Тру и Сонет. Она такође има ћерку Аутумн из претходне везе, а он има сина Оушна из друге везе.

Венчали су се 1996. на Јамајци пре него што је он на крају поднео захтев за развод 2018, наводећи као разлог непомирљи

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО: