Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер важе за један од најскладнијих парова на светској јавној сцени. Њих двоје у браку су од 2016. године, а недавно су постали и родитељи трећег сина.

Популарна тенисерка недавно је изјавила да је од самог почетка знала да је Бастијан "тај".

FOTO: Profimedia

 

 

- Одмах сам осетила... У погледу, мислим да очи никад не лажу, када у очима видиш и осетиш нешто. Тај осећај и док смо били пријатељи да се знамо одавно... Он мени сваким даном даје ту сигурност. То је јако важно и велики луксуз. Он је мој глас разума, увек је ту, ја сам доста емотивна... Тешко могу да опишем, али увек ме разоружа са одговором, приступом, питањем, да кад мало размислим схватим да треба да се смирим - рекла је недавно Ана Ивановић у интервјуу за "РТС".

Овога пута, гостујући у подкасту "Алесто" , Ана се дотакла места на коме се она и Басти не разумеју.

- Мене супруг не разуме. Само ми каже да имам проблем са организацијом. Мени је то много смешно јер сам ја јако организована, а ја њему покушавам да објасним да немам проблем са организацијом. Ја само имам превише ствари које не могу да стану у један дан, али он то не разуме. Он све то поједностави. Има времена и да одмори и да попије кафу и није му јасно како је не могу свој дан исто тако да организујем - рекла је кроз осмех лепа тенисерка.

Фото: Профимедиа

 

 

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер воде живот у строгој приватности. Како је једном приликом истакла, чак ни својој деци нису рекли колико су популарни.

- Наша деца уопште не знају ко смо ми у смислу наше каријере. Чак и када нас људи зауставе да се сликамо много је занимљиво, јер њима то уопште није јасно. Они мисле да су то неки наши пријатељи - изјавила је једном приликом прослављена тенисерка.

Иначе, Ана је своју спортску каријеру завршила 2016. године, како би се посветила породици и приватном бизнису.

БОНУС ВИДЕО: