Њихово венчање постало је права шпанска сапуница. Оно што је требало да буде најлепши дан у њиховим животима, претворило се у ноћну мору из које многи не могу да се пробуде.

Чак 500 званица чекало је младенце испред цркве у граду Херез де ла Фронтера, али се они никада нису појавили, преноси Јутарњи.хр.

Ортега је одустао сат времена пре одржавања церемоније, а потом се повукао без објашњења, сматрајући да је то његова приватна ствар и да је све решио у разговору са несуђеном супругом.

Разговор са свештеником, кључном особом у његовом животу с обзиром да је дубоко религиозан, пресудио је у неочекиваној одлуци, преносе инострани медији.

Љубавни пар је наводно раније разговарао о могућности отказивања венчања, па очигледно да Кармен, упркос почетном шоку, није била изненађена одлуком.

Кармен је била свесна његове забринутости и до последњег тренутка покушавала да помогне Ортеги да разреши своје сумње, али на крају није успела.

Њена породица наводно захтева да младожења плати 90.000 евра за отказану светковину.

Занимљиво да је пар, чија је будућност неизвесна, одржао “предвенчање” на којем нико није могао да посумња у катастрофалан исход који ће се догодити.

БОНУС ВИДЕО: