Познато је већ да је певачица дуго скривала да је тешко болесна и да су о њеном нарушеном здравственом стању знали само најближи. То је потврдио и саговорник "Курира", који је тек недавно сазнао да Мерима има канцер.

- Када је чула да сам се разболео од короне, позвала ме је и питала за здравље. Док смо разговарали, открила ми је да је оболела. Био сам у шоку, нисам могао да верујем. Мислио сам да се шали, јер до тог позива се нисмо чули неко време. Имала је потребу да поразговара са мном и том приликом смо причали скоро два сата - каже извор и открива да је певачица тада већ била јако лоше.

Фото: Архива Новости

 

- Била је у болничкој постељи. Открила ми је да је веома лоше и да не верује да ће дочекати Аранђеловдан. Говорио сам јој да умишља, а заправо је она осетила да ће нас напустити. Тешко јој је било то породици да каже, па је мени изустила и у аманет оставила да, ако тако и заиста буде, неким људима пренесем поруку коју она није стигла, а желела је - прича саговорник близак породици Његомир који је због поштовања према њој и њеним жељама инсистирао на анонимности. Он је открио и да је певачица дан пред смрт упала у кому.

- Заувек ћу памтити наш последњи разговор. Нисам ни био свестан да се тада опростила од мене. Њен глас није био више онај који смо уживали да слушамо. Открила ми је да је данима плакала када је сазнала да болује од опаке болести, која је још више узнапредовала од последица короне. Срце ми се стегло. Нисам могао да јој помогнем јер су лекари урадили све што је било у њиховој моћи. Прошлог петка је пала у кому, породица је знала да је то крај. Молили су се, али дан касније је преминула. Тачно онако како је и предосетила, уочи Аранђеловдана - закључио је он.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".