Познат и по својим етно - рок изведбама, али и претежно романтичним стиховима, један од омиљених музичара са ових простора, наступиће 14. фебруара први пут у култној дворани.

Фото: Немања Дедовић

 

Наиме, у електрик верзији, али и  чистим гитарским соло излетима, Лончаревић ће београдској публици одсвирати и отпевати неке од својих најпознатијих хитова, као што су:  „Лудујем“, „Лиауфер“, „Лоша“„Цвете бели“;  „Дао сам ти срце“, „Казино“, „Питам те“, „Никоме ни реч“,  али и песме новијег датума као што је сингл „Дива“.

Фото: МТС дворана

 

- Неизмерно се радујем коначном сусрету са публиком и искрен да будем очекујем узаврелу концертну атмосферу, баш као некад. Иако смо константно на турнеји и неуморно радимо, ужелели смо се београдске публике и једва чекамо да се попнемо на бину култне Дворане. С обзиром да ће ово бити мој први наступ у некадашњем Дому синдиката, а сада мтс Дворани, веома сам узбуђен и желим да то буде вече о ком ће се причати - каже Џенан.

Фото: Немања Дедовић

 

Иако пева и свира од малена, те је познат и по чувеном учешћу у МУЗИЧКОМ ТОБОГАНУ као деветогодишњи дечак изведбом песме „Туго несрећо“ од Црвене јабуке, свој успон доживљава од 2006. године, када и почиње да се појављује по бројним фестивалима са којих је понео и значајне награде. Песмом „Никоме ни реч“ из 2007. године почиње свој вртоглави каријерни успон.