Марија се огласила на Инстаграму и упутила наследници бруталне речи.

- Како може више оволико да се понижава? Као последња јадница, бедница, паћеница. Која срамота, људи моји. Па, ја у животу нисам чула ни видела да неко себи дозволи овакво понижење - написала је бесно Марија и наставила:

- Она је поломила мајчине наочаре иако му је четири пута рекла да их узме код себе и наравно да је требало уво да је боли и за њега и за наочаре. Он њој није једну ствар уништио, него све вређајући мене. Према томе, сада, потпуно подржавам да све што му стигне оде у језеро. Мило за драго - написала је Марија на Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Миљана је синоћ имала нервни слом, приликом ког је завапила да јој се помогне и да се изведе напоље, а у једном тренутку је споменула мајку, као и докторку.

Кулићева је гледала у камеру и истакла да хитно жели да изађе напоље.

- Мама, ако ме чујеш, зови адвокате да ме извучеш одавде како знаш и умеш. Молим те и ангажуј докторку Миру и све, како знаш и умеш да ме извадиш одавде. Истог тренутка, мама, како знаш и умеш одавде да ме изведеш. Мамице, молим те! Извини што те нисам послушала кад си ми рекла да не улазим. Молим те, извини, мама - говорила је Кулићева кроз јецаје.

БОНУС ВИДЕО: