Мало ко зна да је певач Милош Бојанић ванредно завршио средњу школу, а онда и факултет. Наиме, Бојанић је у Новом Саду ванредно завршио саобраћајну школу, а касније и Саобраћајни факултет.

После школовања певач је радио као директор у новосадском предузећу “Паркинг сервис”. Након првог снимљеног албума, Милош је напустио посао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Дирецторс Гуилд оф Америца

 

- Ја сам поред мог редовног посла певао по кафанама, по свадбама, свуда по Србији, а у исто време и полагао испите. У „Паркинг сервису“ сам напредовао, био сам први директор те фирме. Сваког петка сам крао тај један сат на послу, изађем мало раније и одем у Беч. Тамо сам певао петак до четири, субота до четири, у недељу увече завршим мало раније да бих у понедељак био на послу. Док сам радио као саобраћајни инспектор, почео сам да градим своју прву кућу у Футогу. Певао, путовао, радио у фирми, студирао и градио... То је било лудило, и није ми било тешко, јер сам знао да хоћу да успем. Мој први дворац настао је још док сам био студент.

- Имао сам добру плату, одличан посао, али је љубав ка музици превагнула, те сам након снимљеног првог албума напустио посао и упустио се у свет музике. Није било у реду према осталим колегама из „Паркинга“ да често одсуствујем са посла због певачких ангажмана - рекао је Бојанић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".