Вања је тада била на тезги, а онда су јој јавили да јој је преминуо дека. Успела је да скупи снаге да отпева неколико песама на том наступу: 

- Пуно пута се разнежим, њихове приче и енергија све то много јаче делује на мене. Када се мој тата такмичио у "Никад није касно" било ми је горе него када сам се ја такмичила. Још смо тада имали смртни случај пред излазак на бину, мој дека је преминуо и нисмо му рекли. Мени су јавили, ја сам некако изашла и отпевала, па смо и њему саопштили - рекла је певачица која ни сама не зна одакле јој снага у том  тренутку: 

- Не знам како сам успела, трудила сам се да будем јака да он не примети јер је знао да нешто није у реду - каже она.

Вања је недавно обележила и годишњицу брака са супругом: 

- Ми то не обележавамо на велико, углавном сами или са кумовима. Битно је да је нама лепо. Разменили смо поклоне и једна лепа вечера уз свеће и цвеће, ми волимо то једноставно, ништа помпезно- искрена је Мијатовићева која не крије да је роматнична душа.

- За неке ствари сам заиста емотивна, а за неке нисам, али сваком по заслузи. Ретко плачем, волела бих да могу више да олакшам душу, али спонтано ме воде емоције, све то човек мора да преживи- рекла је она.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: