Трострука победница музичког такмичења "Никад није касно", певачица Бојана Барјактаревић, присутна је годинама на музичкој сцени, али је пажњу јавности скренула на себе тек у поменутом такмичењу.

Фото: АТА имагес

 

Њена живота прича је расплакала многе, будући да јој је почетком године, по трећи пут, дијагностикован рак дојке, па је опет пролазила кроз мучне хемотерапије и зрачења.

Бојана је својим гласом више пута расплакала чланове жирија, публику и гледаоце, а њена животна прича такође никог није оставила без суза.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је сада добро, али ће увек бити опрезна и обазрива, па ће редовно ићи на контроле као и до сада, а истакла је да је ова година за њу била одлична.

- Ова година је за мене била одлична. Било је пуно рада, реда и дисциплине. То је нека моја водиља у животу. Нека таква буде и 2024. и ја се нећу бунити - рекла је она и открила како се сада осећа.

- Даће Бог да буде све у реду. То су неке ствари које нико не може да вам гарантује. Али ја се сад осећам одлично. Водим рачуна и пазим. Пијем чајеве, пијем свашта за имунитет. Пресудно је причати о томе. Поготово женама, јер жене знају да и по десет година не оду на преглед, а онда се уплаше и не оду и свашта може да буде. Најважнија је превентива, треба ићи на прегледе на сваких шест месеци. Мене је то спасло - истакла је Бојана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".