Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, није тајна да је већ четврт века у складном браку са супругом Саром. Венчали су се 1996. године у манастиру "Високи Дечани", на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. У годинама које су уследиле добили су четворо деце - три ћерке и сина.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Она не воли да је спомињем ни по статусу који ужива у нашој брачној заједници, а камоли име да јој изговорим. Она је у овој причи ја, а ја сам она. То је суштина брачног живота - испричао је једном приликом глумац о томе зашто јавност мало зна о његовој супрузи.

Међу званицама је, наравно, био и младин рођени брат, а мало је познато да је реч о нашем прослављеном рукометашу Александру Саши Благојевићу, који је по окончању играчке каријере постао председник Рукометног клуба Партизан.

Фото: Д. Бабовић

 

 

На Благојевићевом званичном профилу може се наћи податак да је рођен 1971. године у Крагујевцу, да је рукомет играо за водеће клубове Србије и Европе, али и подсећање да је 1996. године са репрезентацијом освојио бронзу на Европском првенству.

Занимљив податак из његове биографије је да говори чак пет језика: шпански, грчки, португалски, енглески и немачки.

БОНУС ВИДЕО: