Оља се пре неколико година повукла из јавног живота како би се посветила породичном животу, а имала је проблема и са здрављем. Она и супруг држе апартмане за издавање на Копаонику, па и око њих имају доста обавеза. 

- Ми волимо да боравимо на свежем ваздуху, уживамо на Копаонику, волимо и ноћно и дневно скијање. У току дана смо толико активни, увек се нешто дешава, ми волимо да седимо увече на рецепцији и да прођемо кроз хотеле, не излазимо пуно... - изјавила је Оља пред камерама емисије "Премијера - Викенд специјал".

- Син Павле је сад један озбиљан момак и мушкарац, сад све ради сам. Гимназијалац! Чекамо да ја завршим све за Нову годину и репризу, а после креће наших 20 дана уживања. Нас троје смо наша кућа. Није још ниједном почела сезона, а да Павле није рекао да је најбоља сезона била током короне. Тада је у цугу био овде преко 100 дана -одушевљено је говорила о наследнику. 

Певачица има план да се посвети поново музици, а много јој је драго што је њен хит "Жене лавице " и данас слушан поготово у млађој генерацији: 

- Што се музике тиче сада желим да урадим кавере неких песама које немају спотове, а онда бих изашла с неком брзом песмом, па да видимо шта се дешава. Песму ''Жене лавице'' сад певају девојке од 20 година, оне нису биле рођене кад је песма изашла... Драго ми је што је песма оживела и што се пева - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО: