Једна жена запрепастила је људе након што је открила да пегле имају скривену функцију. Наиме, корисница ТикТока Сонyа често користи свој налог на друштвеним мрежама како би поделила савете и трикове које је пронашла, а њени савети одушевљавају изнова хиљаде и хиљаде корисника интернета.

Тако је сада открила трик за пеглање оковратника на кошуљи, с којим ће вам тај непријатан посао постати много лакши, пише Тхе Сун.

Тајна лежи у томе да већина пегли има скривено удубљење између грејних плоча у које се може уметнути тканина, а на тај је начин лакше доћи до ивица, што је одлично решење за крагне и делове око дугмића. Показујући како се њиме служи, прво је лупила по горњем делу пегле како би показала видљиву празнину. Након што је укључила уређај, провукла је оковратник кроз отвор и испеглала га – остављајући глатку површину. Затим је показала како се то може урадити и на оковратницима обичних мајица.

Многе је одушевила овим триком па су људи тако похрлили у коментаре да поделе своје мишљење. „Пеглам 45 година и нисам то знала!“, „Сада сам уверена да не знам ништа у животу“, „Желео бих да тужим своје родитеље , а школа ме не учи ништа о животу.”, писали су други ТикТокери.

Ипак, према стручњацима из Пропер Цлотха, који су такође коментарисали овај видео, важно је знати да се оковратник не може у потпуности испеглати. „Овај набор нећете моћи да испеглате до краја јер је оковратник дизајниран да се савија, али мали набор спреда може учинити да ствари изгледају мало боље“, тврде стручњаци.

БОНУС ВИДЕО: