Контроверзни репер Ненад Алексић Ша, поново се нашао у центру скандала због своје авантуре са певачицом Мионом Јовановић, иако је још законски још увек у брачној заједници са тиктокерком Вањом Игњатовић. Међутим, иако је деловао да је након драме из спољног света са цимерком упловио у мирну луку, Ша већ данима уназад ређа нове испаде пред камерама.

Ша је у јутарњим часовима доживео помрачења ума управо због Мионе која је за време емисије повисила тон на њега, међутим, свађа је ескалирала док су сви спавали. Репер је непрестао плакао и хистерисао по спаваћој соби, а у једном тренутку је кренуо да се облачи како би самоиницијативно напустио имање у Шимановцима и побегао из "Елите".

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећу, брате, веруј ми... Нећу, бре! Вама треба зло, да будете са стоком неком! Само ме пусти, није ми добро, мајке ми, није ми добро и само ме пусти! Кад те молим... Брукам се! Пусти ме, молим те, не могу више... Будалу правим од себе, као Бога те молим да ме пустиш - урликао је Алексић у кући "Одабраних", све време испуштајући језиве крике.

- Пусти ме, Миона, не вуци ме! Не могу ове сцене, имам трауме од овога, Миона, пусти ме, није ми добро! Нећу више да брукам, не схватате ме озбиљно... Лоше ми је, мука ми је - плакао је репер, док је Јовановићева покушавала да га уразуми.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: