У току дана топлије и суво време са сунчаним интервалима. Увече и у току ноћи постепено наоблачење, које ће углавном на северу условити кишу.

Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни, после подне источни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 6, највиша од 10 до 14 степени.

Време у Београду

У Београду суво и топлије са дужим сунчаним интервалима. Увече наоблачење, које ће током ноћи условити слабу кишу.

Ветар слаб, јужни и југозападни, после подне источни и југоисточни. Најнижа температура од 4 до 6, највиша око 14 степени.

Време наредних дана

У Србији до 19. децембра умерено до потпуно облачно, у среду још натпросечно топло, а од четвртка температура у постепеном паду.

У среду у кошавском подручју ће дувати умерен и јак југоисточни, а на планинама југозападни ветар. У току дана углавном на северу, а увече и током ноћи и у већини осталих крајева киша, само ће се на крајњем југу и југоистоку задржати суво.

У четвртак пре подне и средином дана на северу престанак падавина, у осталим пределима с кишом, која ће на планинама прећи у снег.

У петак и суботу слабе падавине се очекују углавном у брдско-планинским пределима. Затим углавном суво, а почетком следеће седмице и мало топлије.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".