Шеки истиче да је званично у пензији већ 14 година.

- Отишао сам у пензију 2009. године, добио статус уметника. Пензионисали су ме, али то је нека мала пензија од 30.000 динара - рекао је он.

Не крије да је тешко живети са пензијом која износи толико.

- Врло је тешко. Да ми није још микрофона, веруј ми, питао бих се како да преживим. Али ја се некако копрцам - признао је Шаки.

Фото: В. Данилов

 

- Деведесетих година сам био међу два певача у Југославији по броју тиража и популарности, али проклети рат је учинио много тога. Нисам се интересовао и трудио да одем на било коју страну, остао сам онај човек који сам био у бившој Југи. Поносан сам што сам певач из екс Југославије. Моја популарност је онда била ту и тамо, све је било заборављено и колико сам продавао плоча, ма све - рекао је Шеки.

- Ја сам човек добре душе, али за себе нисам ваљао. Имао сам добре сараднике, велике хитове и дан данас се моји хитови слушају и ја се тиме поносим, али то није довољно. Човек треба да буде упоран и да се бори за себе, а ја то не знам. Скромност је моја врлина, али то није добро. Да сам мало био упорнији… У овој држави ако немаш људе, немаш везу, ти си мртав човек.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: