Певачица Снежана Снеки Бабић годинама је словила за једну од најпопуларнијих певачица народне музике на домаћој музичкој сцени. Осим по сјајним хитовима, Снеки је жена које је годинама носила титулу најзгодније даме на естради.

Препознатљива по дугим ногама и великом блиставом осмеху Снеки је пленила пажњу где год да се појави. Често изазовно обучена, није се либила да покаже своју фигуру и учини да сви окупљени очарано гледају у њу.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим због тога, Снеки је неретко била у центру пажње медија због свог емотивног живота. Многи нису могли да поверују да је лепа певачица сама, а била је све док није упознала свог другог супруга.

Снеки иза себе има један завршен брак.  2002. године она се удала у тајности за немачког бизнисмена српског порекла Радомира Стојановића, са којим је живела у Хамбургу, а кога је упознала на једном од својих концерата.

Њихова љубав је трајала седам година након чега су 2009. године решили да ставе тачку на свој брак. Ова година је изузетно била стресна и тешка за певачицу јер је у њој преминуо и њен отац, који јој је био велика подршка. 

Снеки је ово једном приликом рекла и за домаће медије, иако су сви добро знали да тешка срца о овоме прича у јавности.

– Изгубила сам оца, његова смрт ме је веома погодила. Убрзо после тога сам се развела после седам година брака. Тај део приче је завршен и ја сам наставила даље – изјавила је Снеки.

 

 

Иако њен први брак није успео, певачица је оставила отворену могућност да поново стане на луди камен.

– Ја један брак имам иза себе, никад не реци никад. Достигла сам зреле године, тачно знам шта хоћу, а и шта нећу. Желим себи да приуштим комфоран живот и будем окружена сјајним, добрим људима који имају позитивну енергију – истакла је једном приликом Снеки говорећи о браку и плановима за будућност.

Она је недавно открила како се осећа, а убрзо смо сазнали и да има новог емотивног партнера.

- Испуњена сам у смислу неке лепе љубавне енергије. Све мора са мером да се ради. Трудим се да увек будем стабилна, па и у том смислу. Волим и вољена сам, ето то могу да кажем - кроз осмех је рекла Снеки, па је додала:

 

 

- Све у животу сам стекла сама и тако је целог мог живота. То са партнерсвом и љубављу код мене нема везе - објаснила је за "Гранд" певачица, која је недавно признала да нема никакав проблем да буде без емотивног партнера.

- Мислим да је то велика грешка и што се мене лично тиче, на самоћу не гледам као већина жена са негативне стране. Мени је самоћа извор инспирације и то значи да могу своје време да организујем како желим. Значи да могу да будем с партнером и вољеном особом када желим, када пожелим да спавам сама - ја спавам сама. Када не желим да спавам сама, ја не спавам сама - рекла је Снеки у емисији "Магазин Ин".

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, 2020. године Снеки је открила да је срећно заљубљена и ко је мушкарац који је освојио њено срце.

- Супер нам је, заједно смо, нико никог не оптерећује, није из јавног живота. Понекад мушкарци воле те прзнице, али они воле задатаке. Не воле мирне, лагане, фине ствари, онда кажу она је досадна, шта ћу с њом... Ја стварно не умем то - истакла је певачица.

БОНУС ВИДЕО: