Све до тренутка када је писање текстова постало примарни Лаћин приход зараде, није се потписивао, наводио је у интервјуима које је давао. Међутим, постоји један текст који је потписао. Реч је о песми коју је 2003. године на "Беовизији" отпевао Жељко Самарџић. Та песма је врло брзо постала летњи хит. 

Фото: В.Данилов

 

"Некада у сваком другом граду сам имао по једну љубав бар. Сви ти градови сада су у теби. До њих ме води твога ока фар. А ти си, нажалост, другоме верна и читаш само како се пише, ал' нешто још треба да знаш - он те воли дуже, ја те волим више. 9000 метара на небу сам ја за трен кад ми осмех даш. 9000 миља испод мора на дну сам ја кад ме не гледаш. Некада све је било исто, само су се жене мењале. Сад је обратно, са тим сам начисто. Једна ноц променила је све", гласе стихови које је Лаћа написао када је имао свега 17 година.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Лаћа је преминуо прошле године у Израелу, имао је само 36. година. Пре њега упокојила се његова мајка, чувена Марина Туцаковић, са чиме се Лаћа никада није помирио, а овако је говорио о њеној смрти. Чинило се као да је само чекао дан када ће јој отићи у наручје и тако је и било.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: