Атрактивна водитељка признала је да је у вези са предузетником Драганом Станковићем који је из Бегаљице. Како је изјавио, он је власник пекарске производње, а цела прича је почела као једна мала занатска радња: 

- Пре 12 година почели смо као мала занатска радња, мала пекара у Бегаљици, код Гроцке. Видео сам перспективу у пекарству и како смо зарађивали, тако смо се постепено и ширили, улажући своја средства. На самом старту је било пуно посла, али смо напорно радили и то нам је омогућило да достигнемо садашњу величину - рекао је једном приликом Драган, власник и директор Пекарске индустрије из Бегаљице код Гроцке.

 

Радо поклања своје производе и помаже када год може и коме је помоћ неопходна.

- Да, истина је, ово је мој нови дечко. Име му је Драган Станковић. Наравно, нисам га бирала по томе, али стицајем околности он је један од најуспешнијих привредника у Србији. Слике које овде објављујем настале су исте вечери када и она фотографија која је процурела у медије. У недељу 10. децембра оженио се Драганов најстарији син Милош, венчао се са предивном Маријом са којом има ћеркицу Милицу, па смо се провеселили, прославили свадбу, али и крштење Миличино. Драган је највећа љубав мог живота, а свима вама хвала на интересовању и честиткама - написала је Јована уз фотку са изабраником. 

БОНУС ВИДЕО: