Данас је коначно позната водитељка открила идентитет свог дечка. Реч је о предузетнику Драгану Станковићу из Бегаљице, код Гроцке. Драган је у току божићне емисије гостовао код ње у емисији и дао јој дукат уз који јој је пожелео да пронађе вечну љубав. 

Тада је његова пекара направила највећу чесницу која се ломила испред Храма Светог Саве. Када јој је послао дукат, Јована му је у емисији уживо слала пољупце, а камере су то све забележиле. 

- Срце моје - рекла је водитељка.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Novo jutro

 

Станковић је једном приликом говорио о својим почетцима: 

- Пре 12 година почели смо као мала занатска радња, мала пекара у Бегаљици, код Гроцке. Видео сам перспективу у пекарству и како смо зарађивали, тако смо се постепено и ширили, улажући своја средства. На самом старту је било пуно посла, али смо напорно радили и то нам је омогућило да достигнемо садашњу величину - рекао је једном приликом Драган, власник и директор Пекарске индустрије из Бегаљице код Гроцке.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Novo jutro

 

Јована је данас објавила њихове приватне фотографије на којима се љубе на венчању његовог сина:

- Да, истина је, ово је мој нови дечко. Име му је Драган Станковић. Наравно, нисам га бирала по томе, али стицајем околности он је један од најуспешнијих привредника у Србији. Слике које овде објављујем настале су исте вечери када и она фотографија која је процурела у медије. У недељу 10. децембра оженио се Драганов најстарији син Милош, венчао се са предивном Маријом са којом има ћеркицу Милицу, па смо се провеселили, прославили свадбу, али и крштење Миличино. Драган је највећа љубав мог живота, а свима вама хвала на интересовању и честиткама - написала је Јована уз фотку са изабраником.

БОНУС ВИДЕО: