Матора је одлучила да се разведе, међутим, одређене ситуације које јој она приређује неретко је избаце из такта, те је данас настао хаос на имању.

Хаос који се данас десио између Јоване Томић Маторе и Аните Станојловић се наставља.

Маторој је прво позлило, а онда је дошла у кућу, где су наставиле сукоб.

- Ма*ш кур*о, ти ћеш да држиш моју Дуњу, рекла је Матора.

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

 

 

- Помери се, не дирам те, рекла је Анита.

- Не дираш ме? Гледаш ме тим шугавим очима, дошао ку**ц, па ме гледаш тако. глумите ми мангупе. Сваки дан сам плакала због твог детета, нека ти га одузму. Сада све верујем Бојану што је написао у тужби. Гледаш се са њим а држиш Дуњину слику. А он је велики човек као, каје се. Шта сам ја њему лоше урадила? Очекујете овде да дођем на емисију, сада ћете видети како ће неко стварно бити дисквалификован. Свиђа ти се Анђело, а шта си ми причала за њега? Ево најгора сам, а нека он прича какав је он човек. Шта хоћете да кажем, шта сам ти урадила?, рекла је Матора, па додала:

- Идем кући да загрлим мајку док не умре. Ти знаш да сам ушла због тебе и детета, а знаш да ће да умре сваког часа, рекла је Матора.

- И она твоја мајка, тужи Жану, а нема новац за дете као. Обрачунаћу се са свима вама када изађем и са админима и све. хоћеш да озађем овде без динара, родитеље сам оставила без новца да би теби куповала шминку. Није те срамота Тијане Ајфон, па због ње си ушла овде. Мислиш да сам ја мали урош, па да манипулишеш са мном. Неће се завршити на овоме, кунем ти се у Дуњу, вратићу вам за све. Сад бих узела оно дете да не буде са тобом, како те гледа и мази, а ти кр**а гледаш у телефон. Јен**м ти матер и дан када си ме везала за њега. Твој отац ми је све ово рекао што сада причам. Свима сам се супротставила због тебе, а овако ми враћаш. Хладиш се као, Анђелов ку**ц те охладио, рекла је Матора.

Детаљније погледајте у видеу.

БОНУС ВИДЕО: