Како је неколико пута истицао у престоници борави када има пословне обавезе, док сваки слободан дан проводи на свом сеоском имању.

Кућа Александра Срећковића Кубуре налази се у селу Ратина надомак Краљева, а осим куће, у којој има све што му треба, глумац на пространом имању има и бројне помоћне објекте.

 

 

Да му живот на селу прија глумац не крије, а своје активности често дели са пратиоцима на Инстаграму, где показује да је вичан бројним занатима.

 

 

Кућа Александра Срећковића Кубуре има велики ракијски подрум, у коме глумац чува ракију коју је сам пекао. Осим што ракију и вина припрема за своје потребе, планира да то ускоро прерасте у бизнис, што је својевремено открио за медије.

 

 

- Ускоро би требало да почнемо да припремамо кајсије, јабуке, дуње и шљиве за ракију, али и производњу вина. За једно две-три године планирам да са кумом отворим малу бутик-дестилерију, а онда и винарију, а у плану је и да направимо етно-село у Ратини, где је ушће Западне Мораве у Ибар. Имам 49 година и осећам потребу за мирнијим животом, који није лишен тешког рада већ стреса. Физички рад ме опушта, поготово када после напора добијем конкретан производ, рекао је.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: