Јована је тек јуче открила да је у вези са великим бизнисменом и добротвором Драганом Станковићем који у својој пекарској индустрији има око 700 запослених. 

Када би дошло до свадбе, Драган и Јована би правили свадбу по свим старим српским обичајима. Како имају доста пријатеља, окупило би се пола естраде: 

- Јована и њен дечко Драган Станковић се лудо воле. То траје већ неко време, али она није хтела да се о томе прича нити да се експонира њена веза у јавности. Кад су ухваћени на јавном месту, Јована је све потврдила. Свакако нема шта да крије, код ње је све транспарентно. Иначе, ако дође до свадбе, па ту ће да се сјати цела естрада! Сви ће хтети да певају Јовани, она с многима има другарски однос, то би сигурно била свадба деценије. Александра Пријовић би била међу првима која би била на весељу, Јована много воли њене песме, а о Милици Павловић да не причамо - прича извор близак водитељки, а певачица Маја Николић тврди да би оберучке прихватила да запева код Јеремићке на весељу, и то међу првима:

- Кад је Јована рекла да је поново у вези, прва сам јој честитала. Верујем у љубав и некако ми интуиција говори да је то она права. Видећемо, све ће се брзо одвијати у једном лепо смеру. Певам им на свадби, ово ће бити вечна љубав, осећам то! Желим Јовани све што желим и себи од срца! Само се права љубав рачуна! Све остале су само број. Она је принцеза и заслужује сву срећу овог света!

Јована се огласила и рекла да ли би правила венчање: 

- Ако дође до свадбе, не бих имала ништа против да ми Маја пева, а верујем да ће ту бити још много њих. Певачи и певачице мене стварно воле, као и ја њих! Уживам у љубави и не бих превише да то сада буде ударно у медијима. Већ сам све рекла на ову тему што се мог партнера тиче - рекла је Јована Јеремић.

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: