Како сазнаје Курир, Добривоје П. је након хапшења у полицији признао да је пуцао у пријатеља, али је тврдио да није имао намеру да га убије.

- Пуцао сам у њега, хтео сам да га упозорим - рекао је наводно осумњичени после хапшења, али је данас на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Шапцу одлучио да се брани ћутањем.

Према речима нашег извора, Добривоје и Драган су се посвађали због жене која је прво била у емотивној вези са рањеним, а онда са његовим пријатељем Добривојем П., а свађа је ескалирала након више међусобних претњи и напада.

- Драган Б. је сазнао да су његов пријатељ и његова бивша партнерка сада у емотивној вези, а онда и да су били љубавници и виђали се док је он путовао. Неколико пута је долазио у конфликт са Добривојем, провоцирао га, а једном су се и физички обрачунавали - каже извор.

Добривоје је у четвртак прошле недеље, односно три дана пре пуцњаве, претио Драгану да ће га убити.

Фото: Друштвене мреже

 

- Рањени мушкарац је кобног дана био код куће са ћеркицом и рекао јој да ће отићи по воће како би, кад се врати, правили цеђене сокове, али је отишао да разговара са Добривојем који се појавио са пиштољем - каже извор за Курир и додаје:

- Њихови блиски пријатељи кажу да се све одиграло тако што је Добривоје пришао Драгану својим возилом, а онда изашао и након изговорених пар речи му пуцао у груди, а затим у главу.

Према речима нашег извора, рањени Драган је раније био у затвору јер је изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинула девојка и кад је изашао покушао је да окрене свој живот, отворио аутомеханичарску радњу и кренуо тиме да се бави.

- Добривоја смо скоро сваки дан виђали код Драгана у радионици, да седе, причају, пију. Били су у одличним односима, али онда су се посвађали око те жене. Драган је темпераментан и није могао то да поднесе, правио им је проблеме, а онда је Добривоје реаговао на најгори начин - каже саговорник.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: