Јована Јеремић изненадила је све, када је јуче објавила слике где је открила идентитет свог 14 година старијег партнера.

Сада већ сви знају да је у питању моћни привредник, Драган Станковић, који је успео да освоји срце атрактивне водитељке. Портал "Република" се детаљније позабавио Драганом, те су се упутили пут Бегаљице, те сазнали шта мештани причају о овом мистериозном бизнисмену. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Он је прави мали шећер био, најлепша беба у комшилуку што се каже, сви смо одлазили да га видимо. Ја га знам још од кад се испилио, врло је мио и драг. Знам за ту пекару, мојим унуцима сваки дан купујем посебне пите, слатке, за доручак. Он је један прави домаћин, заиста немам једну ружну реч да кажем - говори међу првим комшиницама за "Републику". 

- Није што је наш, али је најбољи! Сваки дан породично долазимо у пекару, то је стандардно. За Јовану нисмо знали, али није да смо затечени, јер уз тако успешну жену и иде овако успешан и пожртвован мушакарац. Ако будете било свадбе као што се прича, Боже здравља да се веселимо сви. Он је стварно породичан човек, врло пажљив, угођајан - прича мештанин Бегаљице, па додаје.

- Сећам се, било је скоро, требала ми је помоћ око куће нешто, изводили смо радове, он је прошао туда. Кад је видео да смо у послу, питао ме је да ли нам треба помоћ. Мени је то одушевило, јер у време када људи гледају себе, гледају своју корист, он је пришао да нам помогне. То говори колико је он велики човек - рекао је још један комшија за поменути портал.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: