Бивша свекрва водитељке Јоване Јеремић, Зорица Милошевић, преминула је у 71. години пре неколико месеци, од чега се она још увек није опоравила, те је на Инстаграм профилу поделила објаву која је многе растужила. 

Наиме, Јована је објавила снимак на ком њена покојна свекрва Зорица свира клавир, а речи које јој је упутила све су растужиле:

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

 

- Моја вољена свекрва, била би поносна на мене вечерас! Све је дала од себе да успем и постанем ово што сам данас - Остварена жена. Недостајеш, Зоко моја, за све што је дошло. Знам да ме од горе бодриш. Хвала ти за сву жртву, за све време које си уложила у мене чувајући ми Леу. Заувек ћу те волети и успомена на тебе ће живети вечно - написала је Јована Јеремић на Инстаграм профилу. 

Иначе, Јована Јеремић недавно је обелоданила информацију ко је мистериозни бизнисмен, о ком бруји читав регион, а ком је она подарила своју љубав. Јована не крије да је пресрећна што је пронашла таквог мушкарца, који је испунио сва њена очекивања. Сада већ сви знају да је у питању бизнисмен, Драган Станковић, који је успео да освоји срце атрактивне водитељке.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: