Вест да је Марија Шерифовић уз помоћ сурогат мајке почетком децембра постала је мајка синчића ком је дала има Марио затекла је и поједине њене чланове породице који су истакли да ништа нису знали о овом, али и њене колеге, чланове жирија такмичења "Звезде Гранда.

Фото: АТА имагес

 

 

Међу првима се огласио Драган Стојковић Босанц који прво није желео да коментарише ову вест, јер није био сигуран да је истинита, а онда је опручио:

- Сад ме је звала, показала видео, нек је жив и здрав, рођен је када и ја, 2.децембра. Биће срећан, али неће дати на себе, такви смо ми стрелчеви, да буде срећна и да велики порасте, рекао је кроз осмех Босанац.

Убрзо се огласио и Саша Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сузана и ја нисмо ништа знали о томе да ће се Марија остварити у улози мајке. Толико сам се обрадовао, имао сам прилику да се чујем са Маријом видео позивом, ма одушевљен сам! Марио је сладак као мед, има плаве очи и бака Верица му по цео дан пева Сузнанину песму 'Очи, очи'. Браво за Марију, прелепа вест, дивна одлука, обома им желимо сву срећу овог света! Поносни смо што смо добили још једног члана!, рекао је Сале.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: